.

.

Дъждовни обувки, защита на труда, външни индустриални и минни гумени ботуши за дъжд, удебелени устойчиви на износване отразяващи мъжки обувки за миньор, риболовни ?

Дъждовни обувки, защита на труда, външни индустриални и минни гумени ботуши за дъжд, удебелени устойчиви на износване отразяващи мъжки обувки за миньор, риболовни обувки

BGN 29.86
Наличност

* Високо качество, Лек и издръжлив - Дъжд или слънце, можете да бъдете най-модерната жена. Материал : Лек и удобен.* Колоритен и модерен . Моделът на гумата е с нехлъзгащ дизайн, така че не е нужно да се притеснявате за хлъзгав път в дъждовни дни. Гумена подметка . Удобни, леки и модерни ботуши за дъжд. Характеристики : Водоустойчив, нехлъзгащ, издръжлив. Дизайн : класически дизайн на кръгла глава. * Професионален дизайн, удобен за носене . Мека гумена подметка, по-удобна за носене. По-широкият дизайн позволява на ботушите да се поберат около крака ви, което улеснява приплъзването и свалянето, като същевременно добавя усещане за стил. Поводи : ботуши за дъжд, предназначени да бъдат в крак с модата за жени дори в дъждовни дни.

R

Избор на купувачи