.

.

Норина листа покривка за водоустойчиво покритие за покривка за маса на маса за маса, декорации за есен за есен бебе коледно сватбено тържество, есенна оранжева тик?

Норина листа покривка за водоустойчиво покритие за покривка за маса на маса за маса, декорации за есен за есен бебе коледно сватбено тържество, есенна оранжева тиква

BGN 2.67
Наличност

Множество приложения : Design - Приемете усъвършенствания HD процес на дигитален печат, оборудван с професионални дизайнери, за да отговорите на различните ви нужди на стила и модела. също придават на масата ви нов облик.Описание на продукта . Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента . Поставете малко или без гладене. 【Приложими сценарии】 Тази кръгла покривка е подходяща за всякакви поводи за хранене на закрито и на открито за декоративна или функционална употреба (кафене, вечеря, брънч, бюфет, пикник, сватба, парти и т. Моля, проверете диаграмата на размера : 45*55 инча 、 60*60 инча 、 55*70 инча 、 60*86 инча 、 60*102 инча 、 60*120inch. Уникална покривка : . Инструкции за грижи : Машинно измиване в студена вода и сухо. Възможно е да има някакво отклонение поради ръчно измерване. Страхотно за барбекю, под вашата кафемашина, вътрешен двор, вечеря за благодарност, парти на открито и домашен декор за кухня .), а също и за всички кръгли маси (масичка за кафе, Маса за хранене, фермерска маса и др. Измийте най -добре, сушене на сушилня или виси, за да изсъхне, не избелвайте. Перфектен за ежедневна употреба, добро съвпадение с масата с тъмно дърво, стъклена маса, бяла маса за хранене, дървена фермерска маса, кафява маса за хранене.

R

Избор на купувачи