.

.

Руанлало лексикон стикери, лексикон стикери Градиент цвят прекрасна пеперуда цветя окото дантела самозалепващи Направи Си Сам създаване домашен любимец ръчен ак?

Руанлало лексикон стикери, лексикон стикери Градиент цвят прекрасна пеперуда цветя окото дантела самозалепващи Направи Си Сам създаване домашен любимец ръчен акаунт дневник албум декоративни стикери Студентски

BGN 4.59
Наличност

76"(прибл Множество изящни дантелени шарки и с висок вискозитет, стикерите за канцеларски материали ви позволяват да направите декорация и да продължите дълго време, така че се използва за ръчен акаунт, дневник, албум, ръчно изработени поздравителни картички, лексикон и т.Множество изящни дантелени шарки и с висок вискозитет, стикерите за канцеларски материали ви позволяват да направите декорация и да продължите дълго време, така че се използва за ръчен акаунт, дневник, албум, ръчно изработени поздравителни картички, лексикон и така on. Също така е лесно да се премахне и не е лесно да се повредят вашите елементи. Тя е изработена от пет материал. Също така е лесно да се премахне и не е лесно да се повредят вашите елементи.It изработен е от пет материал. Голям ръчно изработен подарък или парти услуга за приятели или деца, за да украсят, децата могат да украсят тези стикери с приятелите си, да се насладят на щастливото време заедно. Голям ръчно изработен подарък или парти услуга за приятели или деца, за да украсят, децата могат да украсят тези стикери с приятелите си, да се насладят на щастливото време заедно.Описание : ясен модел, богато съдържание и лесен за използване, всичко, което трябва да направите, е, че първо почистете повърхността, след това отлепете стикера и го залепете там, където искате.

R

Избор на купувачи