.

.

Mybeauty многофункционална писалка за многофункционални преносими преносими кристали за многократна употреба за всеки ден удобна захващане метален многофункционал?

Mybeauty многофункционална писалка за многофункционални преносими преносими кристали за многократна употреба за всеки ден удобна захващане метален многофункционален преносим кристал за всеки ден

BGN 5.33
Наличност

CM/5Описание : Използване на гладко тяло и дизайн на множество писалки, тази писалка е удобна за захващане и може отлично да отговори на различните ви нужди. Подходящ е за салон за нокти, дома и други места. Пакетът включва : 1 х писалка с помощ Декоративна роля . Дължината на писалката е 13 см, ширината е 13 см, а височината е 1,5см. Стилът е метални глави на писалката, а стил 2 е пластмасова глава на писалката. Той е подходящ за салон за нокти, дома и други места.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките. Стилът е метални глави на писалката, а стил 2 е пластмасова глава на писалката. Леката и изискана функция го прави удобно да носите и можете да играете добра декоративна роля. Тази писалка е изработена от висококачествен метал и пластмасов материал. Тази химикалка е Изработена от висококачествен метал и пластмасов материал. Дължината на писалката е 13 см, ширината е 13 см, а височината е 1,5см.

R

Избор на купувачи