.

.

Бански костюми на Gaecuw Tankini за жени Два комплекта за жени без ръкави за бански костюми от най -високи талии момчешки британски банки плуват дъно приплъзване на затва?

Бански костюми на Gaecuw Tankini за жени Два комплекта за жени без ръкави за бански костюми от най -високи талии момчешки британски банки плуват дъно приплъзване на затваряне бански костюми райета за печат бански

BGN 0.33
Наличност

Материал : Материята е удобна, еластична и издръжливаПразнуване на Деня на независимостта, готови ли сте? Жени с подложка за гърди без печат за печат на пачуърк Плувателни стволове Сплит бански. 【Висококачествен материал】 Изработен от висококачествени материали, Този бански костюм на Tankini от две части осигурява меко и удобно усещане срещу кожата, като същевременно осигурява издръжливост и отлично задържане на формата. Изработена от водоустойчив материал, гладко и меко усещане. 【Две части бански костюм за жени】 Открийте перфектната комбинация от стил и покритие с този моден и удобен комплект за бански костюм от две части, проектиран изключително за жени. Дизайн, включване на елементи като живи отпечатъци, модерни модели или елегантни детайли за повишаване на вашия стил Искате да поддържате стилен и модерен външен вид . 【Удобни дъна】 Танкените в този комплект са проектирани да осигурят удобно и сигурно прилягане, което ви позволява да се движите свободно и уверено, докато се наслаждавате на водни дейности. Приятната еластичност в талията лесно носете и това е високо рязане на стил ви кара да изглеждате тънки и уникални, добре да покриете тялото си, да ви покаже по -ласкателно. 【Идеален за плаж и басейн】 Независимо дали се наслаждавате на ден на плажа или се настанявате до басейна, този бански костюм от две части на Tankini осигурява перфектния баланс на стил и функционалност, което ви позволява да се наслаждавате на времето си във вода Видове】 Проектирани да ласкаят и подобряват различни форми и размери на тялото, този бански костюм от две части предлага удобно и фигурно прилепване, което ви кара да се чувствате уверени и красиви.

R

Избор на купувачи